Anneclaire en Don

 

Wij zij Don Roubos en Anneclaire van der Weijden, en zijn sinds 2016 de hele blije ouders van dochter Carmen. In 2015 nzijn we begonnen met ons paardenrusthuis in Nieuw Vennep. De grote inspiratiebron om het paardenrusthuis op te zetten was ons eigen paard “Kasiopeya”.  Ze was gek op rennen en eten en heeft nog net de start van ons bedrijf meegemaakt. Ze overleed op 25 februari 2016.

Paardenrusthuis van der Weijden is een stal waar bewegingsvrijheid, sociaal contact en volledige zorg voorop staan. Er is een omgeving gecreëerd waar een paard zich goed voelt. En de hele dag bezig kan zijn met o.a. eten van het 24 uur per dag aanwezige ruwvoer ( hooi ) rondscharrelen in de diverse paddocks en weilanden. Het plaatsen van je paard bij ons in het rusthuis betekend geen afscheid van je paard. Je bent op de dagelijkse openingstijden van harte welkom. En mag je, je paard uit de groep halen om een wandeling te maken door de polder, het geven van een poetsbeurt, of misschien wel even rijden in onze 60 x 20 m rijbaan. Omdat de dagelijkse verzorging voor je wordt gedaan, kun je als eigenaar wanneer je op stal ben volledig bezig hoeden met je paard. omdat het uitmesten voeren enz. allemaal door ons wordt verzorgt. Het geven van o.a. medicijnen wordt in opdracht en overleg gedaan met de eigenaar van het paard. 

Wij hanteren een “ALL IN TARIEF ”  voor de dagelijkse verzorging, de gehele dag volop ruwvoer ( hooi ), enten, mestonderzoek en ontwormen. 

Hier wordt nog aan gewerkt !!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief