De bewoners van Paardenrusthuis van der Weijden

Luxor / Judith

Luxor: Goya x Waarborg, geboren op 16 maart 1993. Het meest veelzijdige paard en is altijd vrolijk. Uitgebracht in M2 dressuur, B springen en B eventing. Maar loopt het allerliefste aangespannen.

Vegas / Veroni en Simone

Ik ben Vegas (Jazz x Landwind IIB) en heb in het Z-dressuur gelopen met Veroni, ook springen deden wij graag en af en toe een buitenritje. Ben geboren in 2002 en mag sinds vorig jaar lekker genieten van mijn pensioen hier in het rusthuis. Ik heb veel vrienden en ook een kleine vriendin Beau, en vind het echt elke dag weer genieten hier.

Bravo / Dana en Ramona

Bravo van 26 april 1998 is een Welsh b pony en houdt veel van knuffelen. Eten staat bij hem op nummer 1 vandaar Bollie. Zomers een mooie Palomino en in de winter een stekelvarkentje. Hij kan lekker knorrig zijn is een echte toverbal. Bravo staat sinds 31 maart 2018 bij Anneclaire op het stal.

Beau / Semm

Ik ben Beau een merrie Shetlander en Geboren op 28-05-2007. Op 01 mei 2021 kwam ik op stal van der weijden er ging een hele nieuwe wereld voor mij open ik leerde nieuwe vriendjes kennen van groot naar klein maar oh wat vind ik het fijn ! Ik geniet elke dag want alles kan hier en alles mag niets is teveel onder het draadje door dat doe ik veel wel met mijn kleinste maatjes wij hebben veel praatjes. Hinnik Beau 🐴

Simba en Max / Lorena

Níks moer! Niksen mag! En dat mag nu elke dag. Nog een zwaai nog een zoen!! Mijn liefste maatjes voor het leven gaan lekker met pensioen.

Tommy

Dit is mijn grote vriend Tommy, 20 jaar. Super lieve grote vent en erg blij met zijn pensioen plek. Door een blessure was het rijden over, maar hij geniet heerlijk in de kudde.

Sill / Cindy

Ik ben Sill een donkerbruine NRPS merrie geboren op 17-06-1999. Mijn baasje Cindy kreeg mij ooit voor haar 16e verjaardag. We hebben samen al veel leuke en minder leuke avonturen beleefd! Zo hebben we helaas veel pech gehad met blessures van alle soorten en maten waardoor ik niet meer bereden kan worden. En ik heb sinds een paar jaar geen tanden meer. Maar gelukkig kan ik met veel plezier lekker genieten van mijn oude dag en vermaak ik mij hier prima! Ik woon hier nu sinds 30-07-2023 en had al snel m’n vriendjes Sano en Bruintje. Ik hoop hier nog heel lang te genieten samen met m’n vrienden en alle lieve mensen om me heen!

Gauti / inge

Gauti is een IJslander, geboren 13-05-2010 in Duitsland. Sinds april 2017 is hij bij mij. In 2018 en 2019 hebben we mee gedaan aan IJslander wedstrijden maar helaas kreeg hij artrose waar hij in tölt last van had. Omdat we daardoor geen IJslander wedstrijden meer konden rijden, ging ik regelmatig met hem naar het bos, draven kon en mocht nog wel. Door een peesblessure is het draven nu ook minder geworden, ik stap nog met hem, erop of ernaast. Hij staat op deze mooie plek sinds 1 maart 2024🙂

Walchram / Teun

Walchram, noem mij maar Wally. Ik ben november 2021 vanuit Sinderen in het oosten van het land verhuist naar de stal van Anneclaire. Ben afstammeling van de hengst Haarlem, en moeders vader kant Onyx. dresseur M2 en maakt vanuit de bloedlijn van zijn vader heel graag een sprongetje

Wes / Roos en Sandra

Wes (2003) is onze liefste merrie, met een hoop pech en peesblessures als manegepaard. Met een hoop tijd, geduld en liefde is zij opgebloeid tot een lieve, stabiele topper die mag genieten van haar pensioen.

Miss Daisy / Jessica

Dit is lieve Miss Daisy, 27 jaar! Een super lieve merrie die heerlijk van haar pensioen aan het genieten is. In 2023 heeft ze afscheid moeten nemen van haar maatje en gelukkig heeft ze nu allemaal nieuwe vriendjes en vriendinnentjes gemaakt. Een prachtige stal waar ze met liefde worden verzorgd. En mijn dochter geniet ook van deze lieve meid❤!

Romario en Sano, onze geweldige Manegekanjers!
Na veel ruiters gelukkig te hebben gemaakt tijdens hun werkend leven in de manege, mochten Ro (geb 1998) en Sano (geb 1999) met pensioen. En dat leven bevalt de mannen heel erg goed!
Dit alles dankzij veel lieve mensen die helpen dit mogelijk te maken. Ro woont sinds 2020 op het rusthuis en Sano sinds 2022.