De bewoners van Paardenrusthuis van der Weijden

Luxor / Judith

Luxor: Goya x Waarborg, geboren op 16 maart 1993. Het meest veelzijdige paard en is altijd vrolijk. Uitgebracht in M2 dressuur, B springen en B eventing. Maar loopt het allerliefste aangespannen.

Jaike / Yvonne

Jaike is lieve Fries uit 2003 en heeft op deze fijne stal de tijd aan zichzelf en haar vriendjes. Ze heeft zich altijd volledig voor mensen heeft ingezet en mag lekker van haar pensioen genieten.

Bravo / Ramona

Bravo is een Welsh b pony en houdt veel van knuffelen. Eten staat bij hem op nummer 1 vandaar Bollie. Zomers een mooie Palomino en in de winter een stekelvarkentje. Hij kan lekker knorrig zijn is een echte toverbal.

Vegas / Veroni en Simone

Ik ben Vegas (Jazz x Landwind IIB) en heb in het Z-dressuur gelopen met Veroni, ook springen deden wij graag en af en toe een buitenritje. Ben geboren in 2002 en mag sinds vorig jaar lekker genieten van mijn pensioen hier in het rusthuis. Ik heb veel vrienden en ook een kleine vriendin Beau, en vind het echt elke dag weer genieten hier.

Jailin / Britney

Ik ben jailin een 16 jarige merrie na een mooie spring carrière mag ik nu van mijn pensioen genieten samen met mijn paarden vriendjes en is eten mijn grootste hobby geworden

Lysir / Inge

Lysir (19-05-1991) is in februari 2002 door mij gekocht en is sinds oktober 2017 bewoner van het rusthuis.

Simba en Max / Lorena

Níks moer! Niksen mag! En dat mag nu elke dag. Nog een zwaai nog een zoen!! Mijn liefste maatjes voor het leven gaan lekker met pensioen.

Tommy

Dit is mijn grote vriend Tommy, 20 jaar. Super lieve grote vent en erg blij met zijn pensioen plek. Door een blessure was het rijden over, maar hij geniet heerlijk in de kudde. maatjes voor het leven gaan lekker met pensioen.

Walchram / Teun

Walchram, noem mij maar Wally. Ik ben november 2021 vanuit Sinderen in het oosten van het land verhuist naar de stal van Anneclaire. Ben afstammeling van de hengst Haarlem, en moeders vader kant Onyx. dresseur M2 en maakt vanuit de bloedlijn van zijn vader heel graag een sprongetje

Zapp / Dominiqe

Dit is Zapp. Mijn grote lieve knappe vriend van 25 en al bijna 12 jaar mijn trots. Ondanks zijn leeftijd is hij in zijn hoofdje af en toe nog een kleuter en speelt graag met zijn vriendjes. Staat sinds 2016 op deze fantastische stal en geniet van zijn welverdiende oude dag.

Skolli / Inge

Skolli (11-05-2002) is in januari 2007 door mij gekocht en is sinds juli 2019 bewoner van het rusthuis.

Parel / Natas

Parel staat sinds maart 2019 bij het rusthuis waar ze het ontzettend naar haar zin heeft. Ze is geboren in 19.. en is een kruising tussen een Connemara/Lusitano.

Romario / Inge

Romario (geboren in 1998). Na een werkend leven als manegepaard geniet Ro sinds juli 2020 met volle teugen van zijn welverdiende pensioen. Vanaf de eerste dag vormt hij een onafscheidelijk koppel met merrie Toescha.